TourerParts - Matkamotoristin verkkokauppa

Ohitus pääsisältöön »

Tervetuloa,

Ostoskori on tyhjä

Garmin Zumo 396 LMT-S Moottoripyöränavigaattori elinikäisillä karttapäivityksillä

429,00 €
TAI

Lyhyt tuotekuvaus

Suunniteltu korvaamaan Zümo 395.


Ensimmäinen navigaattori, jossa on rengaspaineen valvonta järjestelmä. Rengaspaineen valvontaan tarvitaan erilliset tunnistimet.


Laajakuvanäyttö, kaistavahti, kolmiulotteinen rakennusnäkymä, valokuvanavigointi, Nykysijainti, langaton Bluetooth®, kadunnimien ääniopastus, valinnaiset FM-liikennevaroitukset, esiladatut Euroopan katukartat, vesitiivis, akku, moottoripyöräilyyn suunniteltu.

Garmin Zumo 396 LMT-S Moottoripyöränavigaattori elinikäisillä karttapäivityksillä

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Moottoripyöränavigointia seikkailujen mutkaisille teille

 • Käsinekäyttöön sopiva, auringonvalossakin luettava 4,3-tuumainen kosketusnäyttö, joka kestää polttoainehöyryt, UV-säteet ja ankaratkin sääolot
 • Pysy yhteyksissä handsfree-puhelujen1, älykkäiden ilmoitusten2 ja ryhmän jäsenten välisen helpon GPX-tiedostojen jakamisen ansiosta; hallitse älypuhelimen musiikkia ja soittolistoja zūmon näytössä3
 • Käytä maksuttomia reaaliaikaisia liikenne- ja sääpalveluja Smartphone Link -sovelluksella4
 • Garmin Adventurous Routing suosii mutkaisia ja mäkisiä teitä ja käyttää mahdollisimman vähän suuria valtateitä
 • Sisäinen Wi-Fi® helppoa kartta- ja ohjelmistopäivitystä varten ilman tietokonetta
 • Ajajan hälytykset varoittavat muun muassa tulevista jyrkistä mutkista ja nopeusvalvontakameroista – mukana myös automaattiset tapahtumailmoitukset
 • Esiladattuina koko Euroopan elinikäiset kartat katso kattavuus napsauttamalla tätä

Reiteistä seikkailuiksi

Säänkestävän rakenteensa, langattomien yhteyksiensä ja käteen sopivan 4,3 tuuman kosketusnäyttönsä ansiosta zūmo® 396LMT-S -moottoripyöränavigaattori tekee yksinkertaisista ajomatkoista jännittäviä seikkailuja. Ja sinulla on hauskaa ystäviesi kanssa.

Reiteistä seikkailuiksi

Ota ryhmäsi mukaasi

Garmin Adventurous Routing -valinnat auttavat sinua välttämään tylsiä moottoriteitä. zūmo® 396LMT-S antaa sinun määrittää reittiasetukset, jotka suosivat mutkaisia, mäkisiä ajoreittejä. Voit helposti lähettää GPX-tiedostoja puhelimestasi4 zūmoon tai jakaa GPX-tiedostoja ystävillesi, jotta voitte ajaa samaa reittiä. Kun zūmo on pariliitetty puhelimeesi, Smartphone Link -sovelluksen myötä saat käyttöön LiveTrack-toiminnon, jonka avulla kaverisi voivat seurata sijaintiasi ajaessasi.

Ota ryhmäsi mukaasi

Lisää Bluetooth®-etuja

Kun synkronoit zūmo-laitteen yhteensopivan älypuhelimen ja Bluetooth-kuulokkeen tai -kypärän kanssa (myydään erikseen), voit soittaa ja vastaanottaa puheluita5 riisumatta käsineitä tai kypärää. Puhelin saa olla suojassa taskussa tai satulalaukussa, ja handsfree-puhelut onnistuvat silti niin, että voit pitää katseesi tiessä. Voit myös saada mukautettavia älykkäitä ilmoituksia esimerkiksi puheluista, tekstiviesteistä ja sovellusten hälytyksistä. Lisäksi voit hallita älypuhelimesi musiikkia3 ja soittolistoja suoraan zūmo-navigaattorin näytössä. Voit kuunnella musiikkia ajaessasi.

Lisää Bluetooth<sup>®</sup>-etuja

Maksuttomat reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot

Mitä edessäpäin tapahtuu? zūmo® 396LMT-S -laitteella saat käyttöösi reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot Smartphone Link -sovelluksen kautta. Tämä maksuton mobiilisovellus yhdistää zūmon iPhone®- tai Android-älypuhelimeen.

Maksuttomat reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot

Sisäinen Wi-Fi pitää sinut ajan tasalla

Voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla, koska zūmo® 396LMT-S -navigaattorissa on sisäinen Wi-Fi-yhteys. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet Wi-Fi-verkossa, saat automaattisesti näyttöön ilmoituksen, että voit päivittää koskettamalla painiketta. Sinun ei tarvitse liittää zūmoa tietokoneeseen.

Sisäinen Wi-Fi pitää sinut ajan tasalla

Pysy tietoisena ympäristöstäsi ajajan hälytysten avulla

zūmo® 396LMT-S parantaa tietoisuuttasi ajoympäristöstä ja ajoturvallisuuttasi antamalla hälytyksiä esimerkiksi edessäpäin olevista jyrkistä mutkista, nopeusrajoituksen muutoksista, tasoristeyksistä ja ylityspaikoista eläimille sekä koulualueista. Saat myös ilmoituksen, jos aiot ajaa väärään suuntaan yksisuuntaisella kadulla. Saat hälytyksen myös lähellä olevista liikennevalo- ja valvontakameroista6. Pitkillä ajomatkoilla väsymysvaroitus7 ehdottaa taukoja ja mahdollisia levähdyspaikkoja. Lisäksi zūmo-navigaattorin sisäinen Automaattinen tapahtumailmoitus8 -toiminto lähettää sijaintitietosi tekstiviestillä ennalta määritetylle yhteyshenkilölle hätätilanteissa.

Pysy tietoisena ympäristöstäsi ajajan hälytysten avulla

Polttoaine ei enää lopu kesken

zūmo® 396LMT-S sisältää ajotietokoneen, jossa on digitaalinen polttoainemittari. Sen avulla voit arvioida helposti, miten pian tarvitset lisää polttoainetta. Dynaamisen tankkauspysähdyksen hälytykset kehottavat tankkaamaan ja näyttävät lisäksi mahdollisten huoltoasemien sijainnit. Nopeusrajoituksen osoitin ilmoittaa, milloin on syytä hidastaa. Digitaalisessa kompassinäytössä ja moottoripyörille tarkoitettujen kohdepisteiden tietokannasta voit etsiä esimerkiksi korjaamoita ja jälleenmyyjiä. zūmo-laitteen huoltohistorialokin avulla pysyt ajan tasalla huoltojen ajankohdista, ajetuista matkoista ja tehdyistä huoltotoimista.

Polttoaine ei enää lopu kesken

Navigointityökalut

Kun ajossa on mukana zūmo® 396LMT-S, Aktiivisen kaistavahdin ääniopasteet ja näytön kirkkaanväriset nuolet kertovat sinulle jatkon kannalta oikean kaistan. Reitillä olevien risteysten näyttäminen helpottaa navigointia monimutkaisimmissakin siirtymäkohdissa. zūmo-laitteen Edessä olevat -toiminto näyttää reitin varrella olevat kohdepisteet ja virstanpylväät helposti navigaattorin näytössä poistumatta karttanäkymästä. Helpon reitin muodostustoiminnon avulla voit muuttaa reittiä lisäämällä pisteen karttaan, jotta voit ajaa haluamiesi alueiden kautta tai tiettyjä teitä. Kun kuulet kadunnimet ja navigointikomennot, voit keskittyä tiehen. Garmin Real Directions -toiminto opastaa tunnistettavien maamerkkien, rakennusten ja liikennevalojen perusteella (esimerkiksi kehottamalla kääntymään oikealle punaisen rakennuksen jälkeen). Kätevällä TracBack®-toiminnolla voit navigoida paluumatkalla saman reitin takaisinpäin.

Navigointityökalut

Kestävä, teillä testattu muotoilu

Moottoripyöräilijöiden moottoripyöräilijöille suunnittelema kestävä zūmo® 396LMT-S tuo järkevää tekniikkaa ohjaustankoon. Siinä on sisäinen ajotietokone ja kompassinäyttö, nopeusrajoitusnäyttö ja intuitiivinen kosketusnäyttö, jossa tietojen antaminen on helppoa ja nopeaa – myös käsineet kädessä. Lujatekoinen kotelo kestää polttoainehöyryt, UV-säteet ja ankaratkin sääolot.

Kestävä, teillä testattu muotoilu

 

TEKNISET TIEDOT

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Mitat 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
Näytön koko, LxK 9,4 x 5,6 cm, lävistäjä 10,9 cm (4,3 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 480 x 272 kuvapistettä, 480 x 272 kuvapistettä
Näytön tyyppi WQVGA TFT ‑värinäyttö, jossa valkoinen taustavalo
Paino 241 g
Akku Ladattava litiumioni
Akunkesto Enintään 4 tuntia
Vesiluokitus IPX7

Kartat ja muisti

Esiladatut katukartat Kyllä
Sisältää karttapäivitykset Kyllä
Yhteensopiva muistikorttien kanssa microSD™-kortti (lisävaruste)

PAKKAUKSESSA

 • zūmo 396LMT-S
 • Elinikäiset kartat (LM-merkintä pakkauksessa mallinumeron perässä)
 • Moottoripyöräteline ja virtajohto
 • Kiinnitysvälineet
 • USB-kaapeli
 • Oppaat

Lisätiedot

Tuotenumero GA010-02019-10
Valmistaja Garmin