Baehr Istuimet

Baehr Istuimet

Baehr istuinten muutostyö tehdään Saksassa käsityönä alkuperäiseen penkin runkoon.

Istuimen alkuperäiset päällysteet ja pehmusteet korvataan uusilla materiaaleilla. Saumat ommellaan ns. kaksoisompeleella, joka on normaalia saumaa kestävämpi. Lisäksi ompeleet eivät ole koholla.

Istuimet muotoillaan poikittaissuunnassa pyöreämmäksi, jolloin vakioistuimissa yleensä esiintyvä terävä kantti poistetaan. Terävä kantti estää usein vapaan verenkierron jaloissa ja aiheuttaa useille henkilöille jalkojen puutumista.

Samalla myös istuimen pitkittäissuuntaista kuppimaisuutta lisätään, jolloin istuma-asento on mukavampi. Kuljettajan istuimen takaosan tukea parannetaan.

Istuimiin on valmistusvaiheessa mahdollista integroida säädettävä lämmitys tai geelitys. Lämmitystä ja geelejä ei voi asentaa yhtäaikaa samaan penkkiin. Lämmityselementtien korkea pintalämpötila tuhoaa geelin rakenteen, jolloin geeli ei enää toimi halutulla tavalla. Jos alkuperäisessä penkissä on tehdasvarusteena asennettu lämmitys, sitä ei poisteta.

Baehrin sähköinen lämmitys kytkeytyy aluksi automaattisesti täydelle teholle, jolloin alkulämmitysaika lyhenee. Muutaman minuutin kuluttua alkulämmityksen teho puolittuu automaattisesti. Tehoa voidaan säätää lähes portaattomasti ja tarvittaessa katkaista lämmitys kokonaan.

Geelejä on saatavana kahta eri kovuutta. Valmistajan suosittelema painoraja on n. 80-85kg. Samaan penkkiin voidaan laittaa molemmille painoluokille tarkoitettuja geelejä.

Tehtäessä muutostyö asiakkaan omaan penkkiin, toimitusaika on n. 4-5 viikkoa. Tämä tapa sopii paremmin talviaikana suoritettavaksi. Oman penkin muutostyö maksetaan, kun penkki on valmis.

Ilmoitetut hinnat koskevat koko satulaa. Satula voi olla moottoripyörän merkistä ja mallista riippuen yksi- tai kaksiosainen.

Yhden moottoripyörän penkin hintaa lisätään 90€ ulkomaan kuljetuskustannukset.